fredag den 12. juni 2009

Maleri Problemstillinger - del 3


▪ Hvad hvis du har et gammelt hus med træ sidespor, der er blevet malet mange gange og er skrælning dårligt? Desværre har jeg fundet nogen nemme og billige løsninger. Du kan erstatte sidespor (dyrt), eller du kan skrabe det gamle træ så godt som muligt og genfremstille (mindre dyrt, men stadig en udfordring).



▪ Når malere rene deres pensler i slutningen af dagen, kan de forlade utiltrækkende maling pletter på jorden udenfor. Det er bedst at angive en placering, hvor malerne er at rense deres pensler, så de ikke gør dette på en meget iøjnefaldende placering.



▪ Den bedste måde at forvalte malere er at gå gennem huset og bemærk steder at malere ubesvarede eller at behovet touch-up eller rengøring. Lav en liste over de præcise steder og give en kopi til maleren. Derefter skal planlægge en tid til at gå gennem huset med ham og pege på de områder, der kræver opmærksomhed. Hvis du kun har en kopi af listen, og du giver det til ham, kan han miste det, og derefter vil du ikke have nogen mulighed for at kontrollere, at arbejdet blev gjort!



▪ Watch out for sjusket maleri. Du bør ikke have til at tåle maling få på metal dør hængsler, på gulvtæppet, eller om det vindue glas.



▪ Undertiden i gamle huse, der kan være af træ, der har flishugges og skal bygges op igen. I hårdttræ gulve, kan du bruge træ kit (som hårdttræ ordet entreprenør at fastsætte disse). Om interiør eller eksteriør trim, kan du bruge et produkt ved navn "Bondo " til at bygge træet op igen. Check Home Depot og Lowe's for dette produkt.

Ingen kommentarer: