lørdag den 17. juli 2010

Senatet sender regningen til at yde Saedvanlig Grace Perioder for § 71 Erklaeringer for brug

USA's Senat i går vedtog et lovforslag (her) blev indført ved Vermont senator Patrick Leahy at ændre Trademark Act for at fastsætte en anomali om tidsfristerne for indgivelse erklæringer om brug i henhold til § 71 i loven (i forbindelse med Madrid Extensions af Protection).


I modsætning til § 8 i § 71 i øjeblikket ikke give nogen henstandsperiode for sjette år § 71, erklæring om anvendelse. Og med hensyn til den 10-årige erklæringer om anvendelse, § 71 kræver, at de skal indgives senest seks måneder før 10-års jubilæum, eller inden for en tre-måneders afdragsfri periode derefter.

Denne nye lov vil ændre § 71, at give den samme ansøgning perioder og afdragsfri perioder som gør Afsnit 8: Et år før årsdagen eller inden seks måneder derefter.

Bemærk, at selv om Madrid bestemmelser trådte i kraft i USA i november 2004 blev den første amerikanske Udvidelse af beskyttelse i henhold til Madrid-protokollens bestemmelser udstedt den 1. februar 2005 [Se TTABlog udstationering her]. Derfor i henhold til gældende lovgivning, vil den første § 71-erklæringen for brug for en Madrid-baserede amerikanske udvidelse af beskyttelsen skyldes tidligst den 1. februar 2010, og kunne indgives så sent som februar 1, 2011. Formodentlig § 71 vil blive ændret inden da, og en seks-måneders afdragsfri periode vil gælde.

Tekst Copyright John L. Welch 2010.

Ingen kommentarer: