lørdag den 29. august 2009

Tuckpointing

Guffe peger er en voksende industri. Det har eksisteret i tusinder af år, men er blevet meget mere populære i de sidste ti år. Dette har skabt en række nyskabelser.

Oprindeligt, mursten / sten murere ville hammer og mejsel ud mørtel efter behov. Derefter skylles væk deres støv så den nye mørtel til at holde fast. Efter udarbejdelsen af revner for re-peger, disse murere ville blande nye mørtel til at erstatte de gamle krakket mørtel. På dette tidspunkt, de brugte en påfyldningstragt eller en murske til at holde deres morter, og en der peger murske eller en guffe peger planteske at skubbe mørtel i chiseled mørtel-joint. Efter at have givet mørtel tørre til en ordentlig tekstur, disse mørtel-leddene er tooled og børstet rene.

I dags marked, guffe pointing er væsentligt anderledes. Vi behøver ikke længere at hammer og mejsel morteren-leddene at åbne revner op til reparation. De fleste virksomheder bruger en vinkel mølle udstyret med en diamant-carbid klinge udarbejdet med henblik på fjernelse af mørtel. Denne nyskabelse gør det muligt for os at klippe mørtel-fuger ud dybere og hurtigere, end der typisk været gjort før. Denne dybde er lige ved at i en tomme dyb, og giver mulighed for en bedre obligationsmarkedet i væggen. Dette kræver stadig støvet til at blive skyllet væk for at forbedre evnen til at klæbe eller kautionsbeviser i. I de seneste år har de nye mørtler blandes til at matche den oprindelige mørtel af murværk arbejde. Bemærk, at ikke alle virksomheder tilbyder Custom Color Matchede Mortérer. (For virksomheder, der tilbyder tilpassede Color Matchede Morter System kopiere og indsætte denne i din søgning bar). Vi har heller ikke længere nødvendigt at bruge pege-murske eller guffe pointeren til at installere den nye mørtel. Denne industri har vedtaget et værktøj, der anvendes til grouting flise. Det kaldes en injektionsmørtel pose, og det giver mulighed for mere fart og præcision, når indsprøjtning af nye morterer / injektionsmørtel i mørtel-fuger. Morteren er stadig lov til at tørre til den ønskede konsistens, derefter tooled og børstet rene.

Hver af disse nye værktøjer og processer har gjort denne tjeneste hurtigere, stærkere og mere ønskværdigt.
Der er bøger og andre rapporter, der forelå på http://alamomasonryrepair.com/products.htm, som vil hjælpe dig med at finde kvalitet kontrahenter i dit område eller guide dig gennem processen med at gøre projektet selv.

James Nech er et Murværks Reparation kontrahenten i Dallas / Fort Worth område. Hans virksomhed har repareret tusinder af hjem genoprette dem til deres oprindelige skønhed. Når han ikke er til reparation teglbyggeri eller andre murværk han kan findes taler eller skriver om det. For flere artikler om mursten reparation besøge hans hjemmeside på http://www.alamomasonryrepair.com

Vinyl Siding smeltekapacitet Skader

Ingen kommentarer: