mandag den 20. april 2009

Borgernes Rettigheder ledere og laerere godkende Nancy Navarro

Nedenstående er pressemeddelelsen fra Navarro kampagne.

# # For øjeblikkelig løsladelse # #
April 8, 2009

Kontakt: David Månen, Campaign Manager
Email: david@navarroforcouncil.com

Borgernes Rettigheder ledere og lærere godkende Nancy Navarro
Past Tilhængerne af Rådets medlem Don Praisner Support Navarro kandidatur

Silver Spring, MD - Today, County Council kandidat Nancy Navarro optjent påtegnelsen af borgerlige rettigheder ledere Roscoe Nix og Ruby Rubens samt Montgomery County Federation of Teachers.

Roscoe Nix, en tidligere formand for Montgomery County NAACP, et tidligere medlem af bestyrelsen for Uddannelse, og en inductee i County's Menneskerettighedskommission Hall of Fame erklærede, "Nancy Navarro er en leder med en dokumenteret track record af stående op for social retfærdighed og progressive værdier. Jeg ved, at som medlem af County Council hun vil stå op både for at arbejde familier og seniorer som mig, men hun vil altid stræbe efter at sørge for alle medlemmer af vores forskelligartede amt har en plads ved bordet. That's why I påtegnet Don Praisner sidste år, og det er derfor, jeg støtter Nancy Navarro, i dag. "

Ruby Rubens, en anden inductee i Montgomery County Menneskerettigheder Hall of Fame og en tidligere aide til County administrerende Neal Potter, forenede Roscoe Nix godkende Navarro: "Jeg tror, at Nancy har en meget progressiv, men realistisk vision for fremtiden for District 4. Hun vil anlægge en mere afbalanceret perspektiv hårdt brug på County Council. "

Ved siden af de borgerlige rettigheder ledere, Navarro dag optjent påtegnelsen af Montgomery County Federation of Teachers (MCFT). Den gruppe, der ofte viser sin uafhængighed fra andre county fagforeninger, har nu sammen med lærerne i Montgomery County Education Association (MCEA) i støtte Navarro's kampagne. Især MCFT imod i november sidste år's slots initiativ og har også godkendt Don Praisner i sidste års særlige primære. MCFT formand, Joseph Monte, erklærede: "Ligesom MCFT ofte står på princippet om at demonstrere sin uafhængighed den politik, vi i dag står med Nancy Navarro og hendes eget løfte om uafhængighed og progressive værdier. Nancy har en track record for at støtte vores kvalitet i de offentlige skoler, men at gøre det på en måde, der vil være skattemæssigt ansvar. "

Navarro folkevalgte støtter omfatte: Congresswoman Donna Edwards, County Council medlemmer George Leventhal, Nancy Floreen, Mike Knapp & Valerie Ervin, og Board of Education medlemmer Shirley Brandman, Chris Barclay, & Dr. Judy Docca. Hun har også fået opbakning fra Progressive Maryland og Den Demokratiske Kvinders PAC of Maryland.

# # #

Ingen kommentarer: