mandag den 2. august 2010

CNMI OAG: Endnu en til at traede tilbage?


April 3, 2010
Alle artikler om Attorney General Edward Buckingham og CNMI kontor Attorney General koncentrere sig om Criminal Division. Der siges at være fem resterende advokater i divisionen: chefanklager Rosemond Santos, Jennifer Dockter, Brian Gallagher, Michael Evangelista og William Downer. Buckingham sagde en ny anklager, Shelli Neal, vil blive optaget i division.
De Saipan Tribune rapporterer, at en anden advokat, vil Michael Evangelista på pension i næste uge til at flytte til private praksis. Det hed: Kilden sagde en af grundene til Evangelista afslutning af OAG's Criminal Division kan også være uenighed om regeringens håndtering af Vicente T. Aldan 's sag.

Saipan Tribune lært af et personale på OAG's Criminal Division, at Evangelista har været på ferie siden mandag, og at han forventes tilbage på Mandag, April 5.

Evangelista, bosiddende i Tanapag, tiltrådte OAG's Criminal Division efter bestået NMI Bar eksamen i 2007.Kommissionen er ikke nogen ledige stillinger annonceringer, at jeg så undtagen en gammel dateret 2008/10/20 om udstationering for advokater på Governor's Web site dateret 2008/10/20, der var reklame for en offentlig anklager, 2 Civil Litigation Advokater og en Immigration Attorney.

Kontoret for Attorney General blev kaldt \ "et giftigt sted \" af en uidentificeret kilde, som også sagde, at \ "Buckingham var vanskeligt at arbejde for \", og der var \ "for meget politik i OAG. \"
Er det kun \ "giftig \" i Criminal Division? Hvor mange advokater er der i Civil Division? Den CNMI Bar Association lister følgende advokater: Alan Barak, Timothy Connor, Kathryn Fuller, Elchonon Golob, Meagan Hassel-Shearer, Braddock Huesman, David Lochabay, Tom Schweiger, og James Stump. (Jeg er ikke sikker på, om dette er korrekt, da de også er anført Michael Meyer, Mike Nisperos, og Joseph Taijeron som arbejder for CNMI OAG, men de har angiveligt fratrådt.) Derudover Howard Willens der er \ "særlige \" råd til guvernør hævdede i retten dokumenter, der skal anvendes af OAG, men som er opført på CNMI Bar Association site som værende i privat praksis.

Ingen kommentarer: