lørdag den 28. august 2010

Juridisk annoncer Indflydelse Nyheder

Af Gary Tilzer

Dagens Daily News har 5 sider af juridiske annoncer fra Nys Comptroller. Papiret har også en historie om en igangværende undersøgelse, Gov Paterson gøre nice ved at bakke Andrew Cuomo (DN) Historien indeholder ikke noget om Nys Comptroller som også er omfattet af undersøgelsen af Cuomo. Kunne de 5 sider af juridiske annoncer hvor reklamerne tynde Daily News være en faktor derinde rapportering om comptrollers? DiNapoli I Cuomo's trådkors Cuomo og hans særlige rådgiver, Linda Lacewell bekræftede en April 5, 2007 møde mellem Global Strategy Group's Jon Silvan, en partner fra Intermedia (en private equity investeringsselskab, der ønsker pensionsfond investeringer) og en MirRam Executive og DiNapoli på hans Manhattan kontor er en del af AG's sonde.

Har Daily News opgivet deres forfatningsmæssigt beskyttet rolle at informere offentligheden. Kunne grunden til, at DN ikke gik efter at staten Comptroller var papiret havde brug for hans venner, som udnævnte ham i vores statslige lovgivere »medvirkende til at beskytte en af deres mest stabil indtægt streams. Med internettet Bortførelsen regelmæssig virksomhed, der annoncerer, afhænger de fleste lokale aviser i dag på lovlig noticesto overleve, som vores stat lovgivere kræve vores ret system og andre områder af regeringen til at udskrive i aviserne. Til gengæld for denne lukrative reklame, aviser passe på ikke at bide den hånd, feeds dem. Mange statslige lovgivere across landet har begyndt at fjerne denne system af medier manipulation af allowing legal noticesto permanent udstationeret (aviser er mindre end en uge hylde life) på internettet gratis, men selvfølgelig, New York's is ikke en af dem . Vores statslige lovgivere ikke ønsker at opgive deres hold på vores print media.Legal annoncer Hjælp Opbevar Politiske Maskiner i Power (True News)

I NJ Gannett's NJ avis Courier-POST sagsøgt Penn avisen Penn JERSEY ADVANCE, INC., for at stoppe dem fra at få annoncer fra New Jersey domstolene, comptrollers en regering. Gannett retssag, som de vandt bare viser du har vigtige og politisk indtægter juridiske annoncer. NJ lovgivere skrev i deres regler og lovgivning, at alle Jersey juridiske annoncer ville gå til Jersey aviser, fordi de vidste, at pengene fra de annoncer vil betyde, at de ville få mere positive dækning fra papirerne.

Den juridiske annoncer system fortsætter i New York og andre byer, fordi de politiske ledere har en aftale med de lokale medier til at skubbe dem eller de kandidater, de støtter. Lokale aviser er fyldt med historier, ros folkevalgte og angreb udfordrere til dem. Mange journalist i lokale aviser sige privat annoncerne virkning, hvad de er i stand til at indberette. Loven Tidende en meget kraftfuld papir på det retlige område og domstole i New York kan ikke eksistere uden juridisk annoncer. Tiden synes at være ved at løbe ud på den Journal og andre papirer der er afhængige af juridiske annoncer.

Ingen kommentarer: