tirsdag den 18. november 2008

Broadmoor Teater, Merchants Landing loppemarked, og mere

DSC04795

DSC04794

Broadmoor biograf er et af de steder, der angiveligt ikke er permanent lukket. Det er stadig op til leasing, eller som vejene underskrive lyder, for La

Broadmoor

Ud over de typiske bil, lastbil-og bus-parkering i denne tomme
parti, en person er lagring af en antik varmt stangen under en Tarp (du kan se det ovenfor i
længe skudt af teatret, set fra siden). Et kig under Tarp:

DSC04842

 DSC04797

Vi kunne ikke komme ind i Broadmoor. Men vi kunne komme ind i denne gavebutik næste dør, tilsyneladende åbent for erhvervslivet.

DSC04802

Spørgsmålet var: Har vi vil?

Terrordoll


For nu har vi passeret at shoppe med og kom til en glasdør på en blindgyde. Vi har prøvet det: OPEN! Jeg forsigtigt ind og peeringaftaler indeni rundt om hjørnet, tilbage i retning mod butikken. Den mørke hal åbnes i et større område, der er nedsat som et lille stue med en sofa og en tændt lygte, og det lugtet overvældende af en plug-in luft freshener. Vi besluttede, at ved sammenligning, den gave shoppe var ikke så skræmmende, når alle og gik derind. Det var en tendens, som en gammel kone at se Tiger spil på et lille tv og lugtet som en oversvømmet kælder. Jeg tænker de Broadmoor Teater næste dør sandsynligvis ikke søfarende meget bedre.

Tiltag på, vinkelret på teatret var en stor bygning, som bruges til at være et loppemarked.

DSC04806

Måske på ?gang, det var ligesom en mini Mall .

Men ikke længere. Du ved, det bliver creepout byen, når den første ting, du kan se ved at se i vinduet er en vand-beskadigede gråd Klovnen med en bølget skygge.

DSC04807

 DSC04808


DSC04810

Der er så meget at bemærke i denne næste foto.

DSC04812
Først og fremmest den varme karbad i forgrunden . Så du har en barbecue grill, i middleground er allestedsnærværende indkøbskurv, der ved lov skal være til stede ved alle nedlagte miner, og i baggrunden, et barns dukkehus og en fritstående buksetrold swing. Vores hjemløse ven fra sidste websted kan være bedre stillet oprettelsen shop her.

... Selvom det er meget fugtigt. Det er bregner vokser på gulvet.

DSC04816

 DSC04833


DSC04835

DSC04821

monteres på bagsiden af denne gruppe er (overraskende) en strimmel Mall. Halvdelen af de bånd tættest på teatret og loppemarked er ikke længere besat, som om nedlæggelse breder sig som kræft.

Den nærmeste skadestue er denne Gladiators Academy, der er flyttet.

DSC04822

Hvad, præcist, gør en lærer på en Gladiators Academy?

DSC04824

EXTREME ting.

DSC04827

Endelig, en mexicansk restaurant. Selv en opgivet mexicansk restaurant gør mig sulten.

DSC04830

Ingen kommentarer: