tirsdag den 25. november 2008

Ser godt at Me, Part Deux - formålsbestemte Code bedømmere

Ved Steve McKay, Jason Robbins, Mike Moderselskab

I vores fortsatte bestræbelser på at forbedre projektet hosting, vi netop har lanceret en ny kode gennemgang funktion, der hedder "formålsbestemte reviews". Tildelte reviews bygger på den post-begå kildekoden gennemgang værktøj vi annonceret tilbage i juli , giver dit team en mere struktureret tilgang til at opsøge feedback og forbedre kvaliteten af din kode base.
Nu projekter, der bruger kode reviews har to valg: post-begå reviews for kode reviews efter indgivelsen, og tildelte kode reviews for alle kode position i kufferten. Selvfølgelig kan du heller ikke bruge nogen anmeldelser på alle. Brug uanset stil eller stilarter, der fungerer bedst for dit hold.

Hvordan fungerer det? Enkel. Forpligte din kode til en filial af dit valg, og derefter oprette en ny "Type-redigering" Issue anmoder om, at en anden medarbejder gøre en kode review for din afdeling. Revision anmodninger kan være mærket, kommenteret, og tildeles (eller omplaceres) ligesom alle andre spørgsmål. Når skabt, gennemgå anmodninger dukke op både i dit projekts emne tracker, og i en ny tabel i toppen af dit projekt seneste kildekode ændringer listen. Tjek den ud:



For detaljerede instruktioner, se kode gennemgang værktøj dokumentation .

Vær på udkig efter flere forbedringer revisionsprocessen i fremtiden. Happy gennemgang!

Ingen kommentarer: